Online scheiden

Online scheiden

Wij bieden de mogelijkheid om jullie scheiding online in gang zetten.

Een 
online scheiding kan op verschillende manieren geregeld worden:

Zo is het mogelijk om via videobellen kennis te maken met één van onze scheidingsspecialisten. Het eerste kennismakingsgesprek is 
GRATIS en VRIJBLIJVEND. Tijdens dit gesprek kijkt de scheidingsspecialist samen met jullie naar de verschillende opties en mogelijkheden voor een scheiding en bespreken we of jullie de scheiding online willen afronden of dat jullie er voor kiezen dit persoonlijk bij ons op kantoor te bespreken.

Videobellen heeft als voordeel, dat  beiden aanwezig zijn in uw vertrouwde omgeving. Wonen jullie niet meer samen in één huis? Dan kunnen je allebei het gesprek voeren vanuit je eigen huiskamer. Woon je nog wel samen? Ook dan kunnen jullie indien gewenst, beiden vanuit een eigen kamer in de woning het gesprek voeren. Uiteraard kunnen jullie ook samen aan de keukentafel deelnemen.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we samen af hoe de rest van het contact voor het scheidingstraject verloopt. 

We maken duidelijke afspraken over het vervolgtraject; wanneer hebben we contact met elkaar en via welke weg? Kiezen jullie voor videobellen, telefonisch contact of gaat alles online en per e-mail? Indien gewenst, kunnen jullie gedurende het traject ook ervoor kiezen om 1 of meerdere afspraken alsnog op ons kantoor te laten plaatsvinden.

Scheiden in Utrecht

Telefoonnummer: 030-2072016
Evelien:  06-24924575
Michelle:  06-55820454

info@scheideninutrecht.nl
michelle@scheideninutrecht.nl
evelien@scheideninutrecht.nl

Bezoekadres (op afspraak):
Zandweg 117 – 3454 JZ De Meern
Rijksstraatweg 43A – 4102NH Culemborg