Scheiden Utrecht

Scheiden Utrecht

Gaan jullie scheiden in Utrecht en omgeving dan zijn jullie bij Scheiden in Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn Michelle van Bommel en Evelien van Elst. Wij zijn twee bevlogen, professionele en toegankelijke scheidingsmediators. Wij denken met jullie mee tijdens het gehele scheidingsproces.

Scheidingsmediation Utrecht

Onder onze begeleiding blijf je de baas over je eigen scheiding in Utrecht en omgeving. Jullie worden Stap voor Stap en van A tot Z door Evelien of Michelle begeleidt tijdens het scheidingsproces. Wij zorgen ervoor dat de scheiding niet escaleert.

De mediators van Scheiden Utrecht luisteren naar jullie allebei en zorgen ervoor dat jullie begrip krijgen voor elkaar standpunten. Het is belangrijk dat jullie samen op één lijn komen, zodat jullie scheiding goed wordt geregeld en dit niet uitmondt in een vechtscheiding.

Scheiden

  • Een echtscheiding is het beëindigen van een huwelijk of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap bij de Rechtbank.
  • Een scheiding is het beëindigen van een relatie, al dan niet het beëindigen van een samenlevingscontract.

Voor al deze situaties kunt u bij Scheiden in Utrecht terecht. Wij helpen jaarlijks vele stellen die uit elkaar willen met de begeleiding van hun scheiding.

Kantoor Scheiden in Utrecht

Het kantoor van Scheiden in Utrecht is gevestigd in De Meern, Utrecht, op de Zandweg 117. Parkeren kan gratis langs het water of naast de naastgelegen kerk. Het kantoor van Scheiden in Utrecht is vanuit het centrum van Utrecht ook uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Komen jullie liever niet naar kantoor? Wij komen desgewenst ook bij jullie thuis in Utrecht en omgeving.

Tarieven scheiding

Het uurtarief van Scheiden in Utrecht bedraagt € 135,00 per uur exclusief 21% BTW. Doorgaans worden de kosten voor scheidingsmediation gedeeld door beide partijen, inclusief BTW is dit net geen € 82,00 per persoon. Scheiden in Utrecht werkt ook met vaste pakketprijzen.  Afhankelijk van het aantal gesprekken dat nodig is om jullie scheiding af te wikkelen spreken we een vaste prijs af. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek worden hier afspraken over gemaakt.

Goedkoop scheiden Utrecht

Het kan zijn dat jullie, of één van jullie, in aanmerking komt voor een subsidie vanuit de Raad van Rechtsbijstand om jullie scheiding te bekostigen. Dit is afhankelijk van drie factoren:

  • De hoogte van je bruto jaarinkomen
  • De hoogte van je huidige vermogen
  • De hoogte van je vermogen na de scheiding

Kom je voor deze subsidie, die ook wel toevoeging wordt genoemd, in aanmerking, dan betaal je alleen een eigen bijdrage van € 112,00. Scheiden in Utrecht bespreekt de voorwaarden met jullie tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaking

Hebben jullie hulp nodig bij jullie scheiding? Neem dan contact op met ons Scheiden in Utrecht. Wij denken graag met jullie mee en nodigen jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht of bij jullie thuis.

Scheiden in Utrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

Evelien van Elst en Michelle van Bommel