Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

“Evelien heeft zich in ons scheidingstraject bewezen als zeer kundig. Ze heeft ons goed, tijdig en eerlijk geïnformeerd mbt wat wij konden verwachten. Tijdens de gesprekken was ze invoelend doch neutraal.

“Prima begeleiding in het proces waardoor dit overzichtelijk bleef. Mede door de begeleiding zijn we ook op de pijnlijke beslispunten in goede harmonie tot afspraken gekomen.

“Heel erg bedankt voor wat jullie allebei allemaal voor ons geregeld hebben voor de scheiding. Het was erg fijn om door jullie begeleid te worden gedurende het hele proces.

“Evelien besteedt haar tijd efficiënt en denkt goed mee. Dat waardeer ik!” 

“Heb een leuk gesprekken met haar gehad”

“Evelien is heel vriendelijk en toegankelijk en zij biedt goede service”

“Goede professionele en persoonlijke begeleiding, veel kennis van zaken. Wij wisten niet hoe we onze scheiding moesten aanpakken, en Michelle heeft ons prima, vakkundig, en met persoonlijke aandacht voor emoties doorheen geholpen! Zij had alles goed voorbereid  bij elke afspraak en gaf telkens duidelijk aan welke informatie zij voor de daarop volgende afspraak van ons nodig had. Zij was ook erg flexibel in waar de afspraak kon plaatsvinden, bij ons thuis of op kantoor. Al met al kijken wij terug op een hele goede en fijne begeleiding ondanks deze verdrietige periode, Dank je wel Michelle!”

“Michelle had steeds alles tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt.  Ze legt alles duidelijk uit en ze ging stap voor stap overal doorheen. Dit was erg overzichtelijk en de scheiding was er snel door. Bedankt Michelle, je hebt ons goed geholpen”

“Heel erg bedankt voor deze begeleiding en al het werk  voor deze scheiding, het was heel fijn voor ons om dit bij jou te kunnen doen”

“Evelien heeft ons heel fijn geholpen.  Ze heeft heldere uitleg bij de complexere financiele zaken gegeven. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden. Evelien is professioneel en duidelijk

“De adviseur is enorm gedreven en kundig in haar werk. Geen enkele vraag is teveel en de adviseur doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen/begeleiden!”

“Wij zijn heel goed gelopen door Michelle. Ze heeft veel kennis van zaken waar wij te weinig van af wisten of niet over hadden nagedacht.  Ze nam echt de tijd voor ons en heeft alles goed uitgezocht.”

“Evelien is een kundige mediator die op zowel  zakelijk vlak als op emotioneel gebied het verschil kan maken. Ze is goed georganiseerd, en ze weet waar ze over praat. Het lukt haar om beide partijen naar toekomst gerichte oplossingen te begeleiden. Ook is zij zeer bevlogen”

“Evelien heeft goed geluisterd naar wat er wel, maar ook naar wat er niet gezegd  is. Ze weet  de juiste  vragen te stellen die het probleem duidelijker maken. Ze raakt punten aan die je eerder nog niet door dat licht had bekeken of nog niet had gezien . Evelien zorgt dat je je ook echt gehoord voelt. Zonder dat je het gevoel hebt dat zij partijdig is. Ik voelde me na het gesprek  hoopvol naar de toekomst en een stuk lichter.. De adviseur is daarom  heel betrokken en professioneel. Een fijne combinatie die essentëel is in haar werk maar die je niet vaak ziet”

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.