Tarieven

Scheiden

Scheiden is maatwerk. Geen één scheiding is hetzelfde. Scheiden in Utrecht begrijpt dat jullie in deze onzekere tijden graag willen weten waar jullie aan toe zijn. Het uurtarief voor mediation gesprekken en alle bijbehorende werkzaamheden is €175,- per uur exclusief 21% BTW. (tarief 2024). Het is ook mogelijk een pakketprijs af te spreken. 

Misschien komen jullie, of één van jullie in aanmerking voor een toevoeging. Dit is gesubsidieerde rechtsbijstand. Je hoeft dan alleen éénmalig een eigen bijdrage van maximaal €121,- te betalen.

Voor Engelstalige scheidingsmediation hanteren wij een tarief van €200,- per uur exclusief 21% BTW. (tarief 2024). Het is ook mogelijk een pakketprijs af te spreken. Plan voor meer informatie een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


Neem contact op

Samenwoners

Wonen jullie wel samen maar zijn jullie niet getrouwd
Ook dan kan het zijn dat jullie afspraken willen maken over de toekomst en de verdeling van jullie gezamenlijke eigendommen, zoals een koopwoning, of over het opstellen van een ouderschapsplan als jullie samen minderjarige kinderen hebben. Wij kunnen jullie in dit scheidingsproces met kinderen helpen. Het uurtarief voor samenwoners is €175,- per uur exclusief 21% BTW. (tarief 2023)

Alimentatie

Willen jullie een alimentatieberekening, of een herberekening van een bestaande alimentatieregeling laten maken? Ook hiervoor kunnen jullie bij ons terecht. Per e-mail of telefonisch bespreken we de mogelijkheden en kosten hiervan. 

Aanpassen ouderschapsplan of convenant

Zijn jullie al een tijdje gescheiden maar ontstaan er vaak discussies of zijn jullie het niet eens over de gemaakte afspraken in een ouderschapsplan of convenant? Wij gaan met jullie in gesprek om de onderlinge communicatie te verbeteren en daar waar nodig een herziene versie van een convenant of ouderschapsplan te schrijven. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en kosten hiervan. Deze afspraak is mogelijk op ons kantoor in De Meern, Culemborg of Gorinchem. 


Gratis kennismaking

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.