Mediator Montfoort

Bij een scheiding kan je al snel te maken hebben met conflicten of geschillen. Het inschakelen van een professionele mediator in Montfoort kan de sleutel zijn tot een vreedzame scheiding. Wij staan voor jullie beide klaar tijdens jullie scheidingstraject. We vertellen jullie graag meer tijdens een gratis kennismakingsgesprek. 

Mediation Montfoort

Bij scheidingsmediation streven wij ernaar om gezamenlijk tot een oplossing te komen onder onze begeleiding. Als ervaren scheidingsmediators faciliteren wij de communicatie en helpen wij jullie om de belangen en standpunten van beide partijen te begrijpen en om samen tot wederzijds begrip te komen. We bieden een luisterend oor aan bij mediation in Montfoort en blijven onpartijdig. 

Mediator echtscheiding Montfoort

Wij kijken in alle situaties naar een win-win situatie voor beide partijen. We zorgen ervoor dat jullie tot een overeenstemming komen over belangrijke kwesties zoals het verdelen van bezittingen, alimentatie of ouderschapsplannen. 

Kosten scheidingsmediator Montfoort

In vergelijking met een juridische scheiding kan mediation aanzienlijk kostenbesparend zijn. Een mediation proces verloopt vaak sneller dan een rechtszaak en daarmee worden de juridische kosten vaak verminderd. Bovendien proberen wij ook verdere escalatie van conflicten te voorkomen. Ook dit kan op lange termijn kosten besparen zijn. Wij hanteren een uurtarief van €175,- exclusief 21% BTW, tevens kunnen we ook een pakketprijs aanbieden.

Afspraak mediators Montfoort

Heb jullie behoefte gekregen aan professionele begeleiding en zoeken jullie echtschscheidings mediators in Montfoort? Bij Scheiden in Utrecht kunnen jullie vrijwel direct terecht voor een eerste gratis kennismaking. Jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor en indien gewenst komen wij ook graag bij jullie thuis.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.