Scheiden Culemborg

Uit elkaar of scheiden in Culemborg?

Gaan jullie scheiden in Culemborg en omgeving, dan zijn jullie bij ons aan het goede adres. Wij zijn Michelle van Bommel en Evelien van Elst, twee gedreven, professionele en toegankelijke scheidingsmediators.

Wij begeleiden jullie van A tot Z tijdens het complete scheidingsproces. Onder onze deskundige begeleiding, wordt jullie scheiding compleet geregeld in Culemborg en omgeving. Stap voor stap begeleiden we jullie door het vaak complexe scheidingsproces. We zorgen ervoor dat jullie begrip krijgen voor elkaars standpunten en dat jullie op één lijn komen. Op deze wijze wordt jullie scheiding goed geregeld en voorkom je dure advocaten en een vechtscheiding.

Scheidingsmediation Culemborg

Of het nu gaat om een echtscheiding, waarbij een huwelijk of geregistreerd partnerschap beëindigd moet worden via de rechtbank, of een beëindiging van een samenlevingscontract, voor al deze situaties kunnen jullie terecht bij ons voor scheidingsmediation in Culemborg.

Ieder jaar begeleiden wij vele echtparen bij hun scheiding. Als scheiding mediators in Culemborg luisteren we naar al jullie standpunten en belangen. Wij er voor jullie allebei en we zijn onpartijdig. Daarnaast begeleiden wij jullie in het vinden van de juiste oplossing. Wij vinden het belangrijk dat jullie het overzicht terugkrijgen en nemen jullie stap voor stap mee in het scheidingsproces.

Oliekan Culemborg

Ons kantoor in Culemborg is gevestigd bij Oliekan Financiële Diensten, aan de Rijksstraatweg 43A in Culemborg. Dit biedt jullie de gelegenheid om, indien jullie dit wensen, alle zaken omtrent jullie scheiding en hypotheek in één keer te regelen. Door onze uitstekende samenwerking met Oliekan, kunnen we jullie snel inzicht bieden in de financiële situatie na de scheiding. Op deze manier lopen jullie achteraf niet tegen het probleem aan dat de hypotheek voor de overname van de woning of voor de aankoop van een nieuwe woning niet rondkomt.

Tarieven scheiding in Culemborg

Het uurtarief voor als jullie gaan scheiden of een samenleving wensen te verbreken bedraagt €175,- excl. 21% BTW per uur. Vaak werken we met vaste pakketprijzen, zodat jullie weten waar je aan toe bent. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek maken we hier samen afspraken over.

Ook bestaat de mogelijkheid dat jullie beiden of één van jullie, in aanmerking komen voor subsidie, of ‘toevoeging’ vanuit de Raad voor Rechtsbijstand. De subsidie is afhankelijk van de 3 factoren:

  1. Hoogte van je jaarinkomen
  2. De hoogte van je huidige vermogen
  3. De hoogte van je vermogen na de scheiding

Kom je in aanmerking voor deze subsidie, dan betaal je alleen een eenmalige bijdrage van €117,00. Tijdens de gratis kennismaking, bespreken we de mogelijkheden en voorwaarden van deze subsidieregeling. 

Mediator / Mediation Culemborg

Jullie hebben de beslissing genomen om te scheiden. Wij begrijpen dat het voor jullie belangrijk is snel een afspraak met een scheidingsmediator te kunnen maken. Bij ons kunnen jullie altijd binnen één week terecht voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Deze afspraak vindt plaats op het kantoor van Oliekan in Culemborg of bij jullie thuis. Hebben jullie liever de afspraak op ons kantoor in De Meern of Gorinchem? Dan kan dat uiteraard ook. Wij zijn ook werkzaam als mediator in Nieuwegein, scheidingsmediator in Montfoort en groot Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.