Scheiden Montfoort

Zoeken jullie professionele ondersteuning bij jullie scheiding in Montfoort? Bij Scheiden in Utrecht zijn jullie aan het juiste adres. Michelle van Bommel en Evelien van Elst zijn ervaren en toegankelijke scheidingsmediators en staan jullie graag bij gedurende jullie scheidingsproces. 

Scheidingsmediation Montfoort

De controle over jullie scheiding behouden kan met scheidingsmediation in Montfoort. Wij begeleiden jullie stap voor stap van A tot Z door het gehele scheidingsproces. Tijdens het proces luisteren wij naar beide partijen en helpen we begrip te creëren voor elkaars standpunten en voorkomen we escalatie. Het is belangrijk om op een lijn te komen zodat de scheiding goed wordt geregeld en niet uitmondt in een vechtscheiding. 

Scheiden Montfoort en omgeving

Bij eens scheiding beëindigen jullie een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Voor scheidingen in de omgeving van Montfoort kunnen jullie bij ons terecht. Wij helpen jaarlijks talloze stellen met de begeleiding van hun scheiding. 

Goedkoop scheiden

Het is mogelijk dat jullie in aanmerking komen voor een een subsidie vanuit de Raad voor Rechtsbijstand. Indien jullie hiervoor in aanmerking komen betalen jullie een eenmalige eigen bijdrage van €117,00. Dit is echter wel afhankelijk van: 

  • Het bruto jaarinkomen 
  • Het huidige vermogen
  • Het vermogen na de scheiding

Tarieven scheiding

Gewoonlijk worden kosten voor scheidingmediation gedeeld door beide partijen. Ons uurtarief bedraagt €175 per uur exclusief 21% btw. Het is ook mogelijk om een vaste pakketprijs te hanteren. Afhankelijk van het aantal nodige gesprekken spreken we gezamenlijk een vaste prijs af. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek worden hier duidelijke afspraken over gemaakt zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Gratis kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer jullie hulp zoeken bij jullie scheiding in Montfoort. Wij staan voor jullie klaar. Jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor in Gorinchem, De Meern, Culemborg en IJsselstein, of bij jullie thuis in Montfoort.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.