Scheiden Woerden

Hebben jullie eenmaal het besluit genomen om te gaan scheiden? We kunnen ons voorstellen dat jullie met veel vragen zitten. Wie blijft er bijvoorbeeld wonen in de huidige woning en wie zoekt een andere woonruimte? Hoe zorgen we voor de kinderen als we eenmaal gescheiden zijn? Kortom, samen zullen we alle zaken omtrent jullie scheiding in Woerden regelen.

Scheiding regelen in Woerden

Zoeken jullie mediators voor jullie scheiding in Woerden? Als mediators begeleiden we jullie graag door het gehele proces en nemen we jullie stap voor stap mee in alle zaken. We zorgen voor het covenant, het ouderschapsplan en eventueel een echtscheidingsverzoek bij de rechtbank. Wij kunnen alles van A tot Z voor jullie regelen. Iedere scheiding is maatwerk. Dat maakt ons kantoor uniek. We zullen jullie persoonlijk begeleiden en helpen met vragen tijdens of na het scheidingsproces. We vinden het belangrijk om naar de wensen van jullie beiden te luisteren. 

Financiële duidelijkheid

Samen brengen we jullie financiën tot in de puntjes in kaart, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van alle bezittingen en schulden. Ook kunnen we kijken naar eventuele alimentatiemogelijkheden. Een koopwoning hoeft de scheiding ook niet in de weg te staan. Wij bespreken graag alles met jullie. Ook kunnen wij je advies geven over het vinden van een woning na de scheiding. Kortom, jullie weten exact waar jullie aan toe zijn na de scheiding en wat hiervan de verloop zal zijn.

De Bruijn Adviesgroep

Wij kunnen jullie, indien gewenst, de gelegenheid bieden om zaken omtrent jullie scheiding en hypotheek in één keer te regelen. Dit is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met De Bruijn Adviesgroep.  We nemen alle opties met jullie door en zorgen voor een zo gunstig mogelijke oplossing. 

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Jullie scheidingstraject in Woerden begint altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie hebben tijdens dit gesprek ook de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen. Wij komen indien gewenst graag bij jullie thuis in langs in Woerden of kom langs bij ons op kantoor in De Meern. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.