Mediator Woerden

Baas worden over jullie eigen scheiding kan door middel van de juiste mediation. Michelle en Evelien zijn twee ervaren scheidingsmediators en begeleiden jullie door jullie scheiding. Zoekt u dus direct een mediator in Woerden? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Scheiden bij een mediator in Woerden

Hebben jullie samen de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan? Wij kunnen ons goed voorstellen dat jullie overspoeld raken met informatie in het begin. Het kan gaan om een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Onze mediators in Woerden helpen jullie hier graag bij. We blijven onpartijdig en luisteren naar de standpunten van beide partijen. Zo kunnen wij jullie voorzien van het best passende advies voor jullie situatie.

Scheidingsmediator Woerden tarieven

Tijdens het eerst gratis kennismakingsgesprek zullen we afspraken maken over de tarieven van jullie traject. Als scheidingsmediator in Woerden werken we met vaste pakketprijzen. Ons uurtarief bedraagt €175,- exclusief 21% BTW. Het kan natuurlijk ook zijn dat een van jullie, of jullie beide in aanmerking komen voor subsidie vanuit de Raad van Rechtsbijstand. De subsidie is afhankelijk van het huidige inkomen, het inkomen na een scheiding en het jaar inkomen. Mochten jullie hiervoor in aanmerking komen hiervoor, betalen jullie eenmalig een eigen bijdrage van €117,00.

De Bruijn Adviesgroep

Wij kunnen jullie, indien gewenst, de gelegenheid bieden om zaken omtrent jullie scheiding en hypotheek in één keer te regelen. Dit is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met De Bruijn Adviesgroep.  We nemen alle opties met jullie door en zorgen voor een zo gunstig mogelijke oplossing. 

Snel een afspraak met onze mediators

We begrijpen als ervaren mediators hoe belangrijk het is om alles snel te bespreken. Jullie kunnen langskomen bij ons in kantoor in De Meern of Culemborg om alles te bespreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Wij komen ook bij jullie thuis indien jullie dit graag hebben. Neem daarvoor gelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bij ons ook terecht voor een scheiding in IJsselstein en omstreken.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.