Mediator Nieuwegein

Mediator Nieuwegein

Als mediator in Nieuwegein en omgeving zorgen we voor structuur in het geheel. Jullie hebben besloten om te scheiden en zoeken een mediator die jullie door het hele traject kan begeleiden. Wij staan voor jullie beide klaar tijdens dit traject en regelen jullie scheiding van A tot Z. We vertellen je graag meer over onze aanpak tijdens een eerste gratis kennismaking. 

Mediation Nieuwegein

Gedurende een scheiding moeten er veel beslissingen genomen worden. Er komt namelijk veel op jullie af. Mediation in Nieuwegein helpt jullie hierbij. We bieden een luisterend oor voor beide partijen en luisteren naar jullie standpunten en belangen. We blijven onpartijdig en zijn er vanzelfsprekend voor jullie allebei. We begeleiden jullie stap voor stap en bieden overzicht. Samen vinden we in elke situatie van jullie scheiding de juiste oplossing. 

Kosten scheidingsmediator Nieuwegein

Geen enkele scheiding is het zelfde. Een scheiding is maatwerk. We begrijpen dat jullie in deze onzekere tijden willen weten waar jullie aan toe zijn of meer informatie wensen over de kosten van een scheidingsmediator in Nieuwegein. We hanteren een uurtarief van €175,- exclusief 21% BTW. Wij kunnen ook een pakketprijs aanbieden. Dit uurtarief wordt in rekening gebracht voor alle mediationgesprekken en bijbehorende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan contact met een hypotheekadviseur en het opstellen van een ouderschapsplan wanneer jullie kinderen hebben.

Mediator echtscheiding Nieuwegein

Als mediator voor echtscheidingen in Nieuwegein beschikken we over veel ervaring. We zullen veel aandacht besteden aan de praktische zaken maar ook financiële zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Hebben jullie kinderen? We begeleiden ze graag in het emotionele aspect van de scheiding. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Afspraak echtscheiding mediator Nieuwegein

Hebben jullie dus besloten om te scheiden en zijn jullie nu op zoek naar een echtscheiding mediator in Nieuwegein? Jullie kunnen vrijwel direct bij ons terecht voor een eerste gratis kennismaking. We begrijpen als echtscheidingsmediator namelijk het belang van een snelle afspraak. Jullie kunnen bij ons terecht op kantoor in De Meern, maar wij komen ook bij jullie thuis in Nieuwegein als jullie dat liever hebben. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.