Wie zijn wij

Evelien van Elst

Ik ben Evelien, een toegankelijke en  betrokken mediator. Ik  denk met jullie mee en zie het als een uitdaging om samen met  jullie op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Ik zorg ervoor dat jullie het overzicht terug te krijgen tijdens het soms ingewikkelde scheidingsproces. Zowel op emotioneel als juridisch en financieel gebied. Ik begeleid jullie op praktische wijze door het scheidingstraject heen, waarbij ik ook de emoties die rond een scheiding spelen niet zal negeren. 

evelien
michelle witte blouse

Michelle van Bommel

Mijn naam is Michelle, ik ben een ervaren en betrokken scheidingsspecialist.  Met mijn inlevingsvermogen zet ik me voor de volle 100% in om voor jullie allebei het juiste resultaat te krijgen. Jullie wensen en zorgen staan bij mij voorop. Ik hecht er veel waarde aan dat jullie rust krijgen tijdens de gesprekken. Ik vind het belangrijk dat jullie de scheiding kunnen afronden in een eigen tempo en op een wijze die goed bij jullie past. 

Dit vinden klanten van Scheiden in Utrecht:

“Evelien besteedt haar tijd efficiënt en denkt goed mee. Dat waardeer ik!” 


“Heb een leuk gesprekken met haar gehad”

“Evelien is heel vriendelijk en toegankelijk en zij biedt goede service” 


“Goede professionele en persoonlijke begeleiding, veel kennis van zaken. Wij wisten niet hoe we onze scheiding moesten aanpakken, en Michelle heeft ons prima, vakkundig, en met persoonlijke aandacht voor emoties doorheen geholpen! Zij had alles goed voorbereid  bij elke afspraak en gaf telkens duidelijk aan welke informatie zij voor de daarop volgende afspraak van ons nodig had. Zij was ook erg flexibel in waar de afspraak kon plaatsvinden, bij ons thuis of op kantoor. Al met al kijken wij terug op een hele goede en fijne begeleiding ondanks deze verdrietige periode,. Dank je wel Michelle!”

“Michelle had steeds alles tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt.  Ze legt alles duidelijk uit en ze ging stap voor stap overal doorheen. Dit was erg overzichtelijk en de scheiding was er snel door. Bedankt Michelle, je hebt ons goed geholpen”

“Evelien heeft ons heel fijn geholpen.  Ze heeft heldere uitleg bij de complexere financiele zaken gegeven. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden. Evelien is professioneel en duidelijk”

“Evelien heeft ons heel fijn geholpen.  Ze heeft heldere uitleg bij de complexere financiele zaken gegeven. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden. Evelien is professioneel en duidelijk”


“De adviseur is enorm gedreven en kundig in haar werk. Geen enkele vraag is teveel en de adviseur doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen/begeleiden!”

“Wij zijn heel goed gelopen door Michelle. Ze heeft veel kennis van zaken waar wij te weinig van af wisten of niet over hadden nagedacht.  Ze nam echt de tijd voor ons en heeft alles goed uitgezocht.”


“Evelien is een kundige mediator die op zowel  zakelijk vlak als op emotioneel gebied het verschil kan maken. Ze is goed georganiseerd, en ze weet waar ze over praat. Het lukt haar om beide partijen naar toekomst gerichte oplossingen te begeleiden. Ook is zij zeer bevlogen”

“Evelien heeft goed geluisterd naar wat er wel, maar ook naar wat er niet gezegd  is. Ze weet  de juiste  vragen te stellen die het probleem duidelijker maken. Ze raakt punten aan die je eerder nog niet door dat licht had bekeken of nog niet had gezien . Evelien zorgt dat je je ook echt gehoord voelt. Zonder dat je het gevoel hebt dat zij partijdig is. Ik voelde me na het gesprek  hoopvol naar de toekomst en een stuk lichter.. De adviseur is daarom  heel betrokken en professioneel. Een fijne combinatie die essentëel is in haar werk maar die je niet vaak ziet”

Scheiden in Utrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

Evelien van Elst en Michelle van Bommel