Wie zijn wij

Evelien van Elst

Evelien denkt met u mee, kan out of the box denken en helpt u daar, waar u door de bomen het bos niet meer ziet, het overzicht terug te krijgen. Zowel op emotioneel,  als op juridisch en financieel gebied.


Michelle van Bommel

Michelle is een ervaren en betrokken scheidingsspecialist. Zij zorgt ervoor dat jullie rust krijgen tijdens de gesprekken en zet zich met haar inlevingsvermogen voor de volle 100% in om voor u allebei het juiste resultaat te krijgen.

Dit vinden klanten van Scheiden in Utrecht:

“Evelien besteedt haar tijd efficiënt en denkt goed mee. Dat waardeer ik!” 


“Heb een leuk gesprekken met haar gehad”

“Evelien is heel vriendelijk en toegankelijk en zij biedt goede service” 


“Goede professionele en persoonlijke begeleiding, veel kennis van zaken. Wij wisten niet hoe we onze scheiding moesten aanpakken, en Michelle heeft ons prima, vakkundig, en met persoonlijke aandacht voor emoties doorheen geholpen! Zij had alles goed voorbereid  bij elke afspraak en gaf telkens duidelijk aan welke informatie zij voor de daarop volgende afspraak van ons nodig had. Zij was ook erg flexibel in waar de afspraak kon plaatsvinden, bij ons thuis of op kantoor. Al met al kijken wij terug op een hele goede en fijne begeleiding ondanks deze verdrietige periode,. Dank je wel Michelle!”

“Michelle had steeds alles tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt.  Ze legt alles duidelijk uit en ze ging stap voor stap overal doorheen. Dit was erg overzichtelijk en de scheiding was er snel door. Bedankt Michelle, je hebt ons goed geholpen”

“Evelien heeft ons heel fijn geholpen.  Ze heeft heldere uitleg bij de complexere financiele zaken gegeven. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden. Evelien is professioneel en duidelijk”

“Evelien heeft ons heel fijn geholpen.  Ze heeft heldere uitleg bij de complexere financiele zaken gegeven. Het was heel goed om ons door een onpartijdige expert te laten begeleiden. Evelien is professioneel en duidelijk”


“De adviseur is enorm gedreven en kundig in haar werk. Geen enkele vraag is teveel en de adviseur doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen/begeleiden!”

“Wij zijn heel goed gelopen door Michelle. Ze heeft veel kennis van zaken waar wij te weinig van af wisten of niet over hadden nagedacht.  Ze nam echt de tijd voor ons en heeft alles goed uitgezocht.”


“Evelien is een kundige mediator die op zowel  zakelijk vlak als op emotioneel gebied het verschil kan maken. Ze is goed georganiseerd, en ze weet waar ze over praat. Het lukt haar om beide partijen naar toekomst gerichte oplossingen te begeleiden. Ook is zij zeer bevlogen”

“Evelien heeft goed geluisterd naar wat er wel, maar ook naar wat er niet gezegd  is. Ze weet  de juiste  vragen te stellen die het probleem duidelijker maken. Ze raakt punten aan die je eerder nog niet door dat licht had bekeken of nog niet had gezien . Evelien zorgt dat je je ook echt gehoord voelt. Zonder dat je het gevoel hebt dat zij partijdig is. Ik voelde me na het gesprek  hoopvol naar de toekomst en een stuk lichter.. De adviseur is daarom  heel betrokken en professioneel. Een fijne combinatie die essentëel is in haar werk maar die je niet vaak ziet”

Scheiden in Utrecht

Telefoonnummer: 030-2072016
Evelien:  06-24924575
Michelle:  06-55820454

info@scheideninutrecht.nl
michelle@scheideninutrecht.nl
evelien@scheideninutrecht.nl

Bezoekadres (op afspraak):
Zandweg 117 – 3454 JZ De Meern
Rijksstraatweg 43A – 4102NH Culemborg