Scheiden Vleuten

Wonen jullie in Vleuten en werkt jullie relatie niet meer? Scheiden kan een moeilijke en emotionele periode zijn. Het is belangrijk om tijdens deze turbulente tijd de juiste ondersteuning te hebben. Scheidingsmediation is een effectieve en respectvolle manier om tot een echtscheidingsregeling te komen. Zijn jullie benieuwd naar de voordelen van scheidingsmediation? Wij komen graag met jullie in gesprek. 

Scheidingsmediation in Vleuten

Het proces van scheiden kan gepaard gaan met conflicten en spanningen.  Scheidingsmediation in Vleuten biedt echter een alternatieve benadering waarbij wij de focus leggen op het bereiken van een gezamenlijke oplossing. Als ervaren scheidingsmediators,  gespecialiseerd in het begeleiden van stellen, gaan wij voor jullie aan de slag met het maken van afspraken over zaken als de verdeling van bezittingen, alimentatie, en de zorg voor de kinderen. 

Scheiden is maatwerk | Scheiding Vleuten

Iedere scheiding is bij ons maatwerk. Het voordeel van scheidingsmediation is dat het proces minder vijandig is dan een juridische strijd. Door samen te werken onder begeleiding van een neutrale derde partij, kunnen jullie tot duurzame overeenkomsten komen die passen bij jullie specifieke situatie. Bovendien biedt wij jullie een veilige omgeving waarin beide partijen hun standpunten kunnen delen en naar elkaar kunnen luisteren. 

Wij begrijpen dat financiële zorgen een rol kunnen spelen tijdens een scheiding. Daarom bieden we transparante tarieven voor onze diensten. Onze tarieven zijn afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de benodigde tijd. Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij een inschatting van de te verwachten kosten.

Scheidingsmediation is vaak sneller en kosteneffectiever  dan een langdurige juridische procedure. Bovendien biedt het de mogelijkheid om samen afspraken te maken in plaats van afhankelijk te zijn van een rechter die beslissingen neemt. Dit geeft jullie meer controle over het resultaat en kan helpen om de kosten beheersbaar te houden.

scheiden-kinderen

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen en ontdek hoe scheidingsmediation jullie kan helpen bij een vreedzame en respectvolle scheiding in Vleuten en omgeving

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.