Mediator Vleuten

Mediators Vleuten

Zijn jullie van plan om te scheiden en zoeken jullie nog een ervaren mediator? Als mediators in Vleuten en omgeving staan wij voor u klaar. Bij ons wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld, inclusief het indienen van de scheiding bij de rechtbank en de inschrijving bij de gemeente.

Gratis kennismaking, vrijblijvend en vertrouwd

Wij begrijpen dat een scheiding een ingrijpende gebeurtenis is. Er moeten veel beslissingen worden genomen. Als mediators in Vleuten en omgeving staan we jullie bij tijdens dit proces. Met onze ruime ervaring begeleiden we stellen die willen scheiden en bieden we ondersteuning bij de praktische en financiële aspecten van de scheiding. We besteden uitgebreid aandacht aan de kinderen en hebben ook oog voor de emotionele kant van de scheiding.

Mediationgesprekken begeleiding op maat

We bieden jullie graag een luisterend oor. We nemen de tijd om naar jullie standpunten en belangen te luisteren, waarbij we altijd onpartijdig zijn. Ons doel is om samen met jullie de juiste oplossing te vinden die voor beide partijen goed voelt. We zorgen ervoor dat je het overzicht behoudt of terug krijgt en begeleiden jullie beiden stap voor stap. Op deze manier streven we naar een win-win situatie voor beide partijen.

Een nieuwe start met mediation in Vleuten

Twijfelen jullie over het inschakelen van een mediator of een advocaat? Mediation bij scheiding heeft vele voordelen ten opzichte van een advocaat. Als scheidingsmediators luisteren wij echt naar beide partijen, nemen we alle standpunten in overweging en hebben we aandacht voor het belang van jullie beiden en de kinderen. Daarnaast verloopt het traject bij ons sneller en voordeliger dan bij een advocaat. In tegenstelling tot een rechtszaak, waarbij er altijd een verliezende partij is, streven wij bij mediation naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Persoonlijke begeleiding

U heeft de beslissing genomen om te scheiden. Als mediators in Vleuten begrijpen we dat het voor jullie belangrijk is om snel een afspraak te kunnen maken. Bij ons kunnen jullie meestal nog dezelfde week terecht voor een eerste, gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en zorgen. We behandelen onderwerpen zoals de woonsituatie tijdens en na de scheiding, financiële aspecten en uiteraard besteden we aandacht aan de kinderen. Dit kan bij ons op kantoor of, indien gewenst, bij jullie thuis.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.