Mediator Culemborg

Mediator Culemborg

Jullie hebben besloten om te scheiden en nu zijn jullie opzoek naar een mediator die jullie door het gehele traject kan begeleiden. Wij staan als mediator Culemborg klaar voor iedereen in Culemborg en omgeving. Jullie scheiding wordt van A tot Z geregeld vanaf de eerste gratis vrijblijvende kennismaking tot het scheiden bij de rechtbank en inschrijven van de scheiding van de gemeente. 

Mediation Culemborg

Er komt veel op jullie af wanneer jullie hebben besloten om te scheiden. Er moeten veel beslissingen gemaakt worden. Wij als mediator in Culemborg helpen je daarbij.  Wij luisteren naar de standpunten en belangen van beide partijen. We zijn onpartijdig en zijn er uiteraard voor jullie allebei. Samen vinden we de juiste oplossing en het juiste proces van scheiden die voor jullie beide goed voelt. Een belangrijk aspect is het houden van overzicht. We begeleiden jullie stap voor stap, op een professionele en toegankelijke manier. 

Mediationgesprekken

Wij beschikken over veel ervaring wanneer het aankomt op mediationgesprekken. We besteden veel aandacht aan de praktische en financiële zaken die bij een scheiding komen kijken. We kunnen daarnaast ook met jullie kinderen praten en het emotionele aspect van de scheiding begeleiden. Op deze manier ontstaat er een win-win situatie voor alle betrokkenen. 

Mediator Culemborg kosten

Scheiden is en blijft maatwerk. Geen één scheiding is hetzelfde. Wij begrijpen dat jullie ook in deze onzekere tijden willen weten waar jullie aan toe zijn en meer informatie wensen over de kosten voor mediation in Culemborg. Wij hanteren een uurtarief van €150,- exclusief 21% BTW. Het is ook mogelijk om een pakketprijs af te spreken. Het uurtarief wordt in rekening gebracht voor alle mediation gesprekken en bijbehorende werkzaamheden. Het kan ook zijn dat jullie of een van jullie in aanmerking komt voor een gesubsidieerde rechtsbijstand. Een mediator Culemborg kost dan eenmalig €117. Dit is een eigen bijdrage. 

Snel een afspraak met onze mediators

Jullie hebben de besloten om te scheiden. Wij begrijpen als mediators hoe belangrijk het is om snel een afspraak te maken en alles te bespreken. Zijn jullie opzoek naar een mediator in Culemborg? Jullie kunnen bij ons altijd dezelfde week nog terecht voor een gratis kennismaking. Deze afspraak kan plaats vinden bij ons op kantoor in De Meern. Wij komen daarnaast, als jullie dat liever hebben, ook bij jullie thuis. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.