Mediation Ijsselstein

Scheiden met mediation in IJsselstein kan onder begeleiding van Michelle en Evelien. Als twee ervaren scheidingsmediators helpen wij jullie graag om baas te worden over jullie scheiding. Samen begeleiden wij jullie door het gehele traject. 

Scheiden bij een mediator in IJsselstein

Hebben jullie de keuze gemaakt om te scheiden? In het begin kan het zomaar zijn dat jullie overspoeld raken met informatie en zaken die geregeld moeten worden. Onze mediators in IJsselstein helpen jullie daar graag bij. Of het nou gaat om een huwelijk, geregistreerd partnerschap of het beëindigen van een samenlevingscontract. Als mediators zijn wij onpartijdig en luisteren naar beide belangen en standpunten. Zo begeleiden wij jullie tot het vinden van de juiste oplossing voor jullie situatie.

Reinerie Hypotheken in IJsselstein

Wij kunnen jullie, indien gewenst, de gelegenheid bieden om zaken omtrent jullie scheiding en hypotheek in één keer te regelen. Dit is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Reinerie Hypotheken. Samen bieden we jullie graag meer inzicht in de financiële situatie nadat jullie uit elkaar gaan en beantwoorden we vragen als: Moeten we ons huis verkopen? Kan een van ons blijven wonen in het huis en hoe worden de kosten verdeeld? Jullie scheiding wordt van A – Z geregeld in samenwerking met Reinerie Hypotheken.

Mediator IJsselstein tarieven

Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek maken we afspraken over de tarieven van jullie traject. We werken vaak met vaste pakketprijzen en ons uurtarief bedraagt €175,- excl. 21% BTW. Het is ook mogelijk dat jullie, of één van jullie in aanmerking komt voor subsidie vanuit de Raad voor Rechtsbijstand. Deze subsidie is afhankelijk van het jaarinkomen, het huidige inkomen en het inkomen na een scheiding. Komen jullie in aanmerking hiervoor, betalen jullie eenmalig een eigen bijdrage van €117,00. 

Snel een afspraak met onze mediators

Hebben jullie eenmaal besloten om te scheiden in IJsselstein? Wij begrijpen als mediators nabij IJsselstein hoe belangrijk het is om snel alles te bespreken. U kunt langskomen bij ons kantoor in IJsselstein of De Meern voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij kunnen ook bij jullie thuis komen indien jullie dit liever hebben. Neem gelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor een scheiding in Woerden bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.