Scheiden Ijsselstein

Jullie scheiding in IJsselstein regelen kan onder begeleiding van Michelle en Evelien. Wij zijn twee ervaren scheidingsmediators en helpen jullie graag door het gehele scheidingstraject. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Scheiding IJsselstein regelen

Voorafgaand een scheiding kan er veel op jullie afkomen. Het kan zomaar zijn dat jullie overspoeld raken met informatie omtrent zaken die geregeld moeten worden voor de scheiding. Of het nou gaat om een huwelijk, het beëindigen van een samenlevingscontract of het opstellen van een ouderschapsplan. Wij, als scheidingsmediators, helpen u zo goed mogelijk om uw scheiding in IJsselstein te regelen. Wij gaan onpartijdig te werk en proberen om de belangen van beide partijen zo goed mogelijk te behartigen. 

Reinerie Hypotheken in IJsselstein

U kunt ook bij ons terecht voor het regelen van zaken omtrent een lopende hypotheek. Door onze samenwerking met Reinerie Hypotheken in IJsselstein zijn wij in staat om jullie meer inzicht te bieden omtrent jullie financiële situatie voor en na de scheiding. We beantwoorden vragen als “Hoe worden de kosten verdeeld?” of ”Kan een van ons in het huis blijven wonnen?”. Alles van A tot Z kunnen wij voor jullie regelen. 

Onze tarieven

Onze meest recente tarieven kunt u terugvinden op onze tarieven pagina. Wij zullen tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek afspraken maken over de tarieven van jullie traject. Het is namelijk ook mogelijk om een pakketprijs af te spreken. Ons uurtarief bedraagt €175,-excl. 21% BTW. Mogelijk kunnen jullie, of een van jullie, in aanmerking koen voor een subsidie vanuit de Raad voor Rechtsbijstand.

Snel een afspraak met onze scheidingsmediators

Hebben jullie eenmaal de keuze gemaakt om een scheiding in IJsselstein aan te gaan? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om alles tot in de puntjes te bespreken en te regelen. Ook voor scheidings mediation in Vleuten of om te scheiden in Montfoort kunnen jullie bij ons terecht.  Jullie kunnen bij ons kantoor in IJsselstein langs komen voor een gratis kennismakingsgesprek.  We zullen alle mogelijkheden met jullie bespreken. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.