Scheiden Nieuwegein

Scheiden Nieuwegein

Gaan jullie scheiden in Nieuwegein en omgeving dan zijn jullie bij Scheiden in Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn Michelle van Bommel en Evelien van Elst. Wij zijn twee bevlogen, professionele en toegankelijke scheidingsmediators. Wij denken met jullie mee tijdens het gehele scheidingsproces.

Scheidingsmediation Nieuwegein

Onder onze begeleiding blijf je de baas over je eigen scheiding in Nieuwegein en omgeving. Jullie worden Stap voor Stap en van A tot Z door Evelien of Michelle begeleidt tijdens het scheidingsproces. Wij zorgen ervoor dat de scheiding niet escaleert.

De mediators Evelien & Michelle luisteren naar jullie allebei en zorgen ervoor dat jullie begrip krijgen voor elkaar standpunten. Het is belangrijk dat jullie samen op één lijn komen, zodat jullie scheiding goed wordt geregeld en dit niet uitmondt in een vechtscheiding.

Scheiden Nieuwegein

  • Een echtscheiding is het beëindigen van een huwelijk of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap bij de Rechtbank.
  • Een scheiding is het beëindigen van een relatie, al dan niet het beëindigen van een samenlevingscontract.

Voor scheiden in de omgeving Nieuwegein kunt u bij ons terecht. Wij helpen jaarlijks vele stellen die uit elkaar willen met de begeleiding van hun scheiding.

Tarieven scheiding

Het uurtarief van ons bedraagt €175,- per uur exclusief 21% BTW. Doorgaans worden de kosten voor scheidingsmediation gedeeld door beide partijen. Wij werken ook met vaste pakketprijzen. Afhankelijk van het aantal gesprekken dat nodig is om jullie scheiding af te wikkelen spreken we een vaste prijs af. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek worden hier afspraken over gemaakt.

Goedkoop scheiden Nieuwegein

Het kan zijn dat jullie, of één van jullie, in aanmerking komt voor een subsidie vanuit de Raad van Rechtsbijstand om jullie scheiding te bekostigen. Dit is afhankelijk van drie factoren:

  • De hoogte van je bruto jaarinkomen
  • De hoogte van je huidige vermogen
  • De hoogte van je vermogen na de scheiding

Kom je voor deze subsidie, die ook wel toevoeging wordt genoemd, in aanmerking, dan betaal je alleen een eigen bijdrage van € 117,00. Wij bespreken de voorwaarden met jullie tijdens het gratis kennismakingsgesprek. 

Gratis kennismaking

Hebben jullie hulp nodig bij jullie scheiding? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee en nodigen jullie graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in UtrechtCulemborg, voor een scheiding in Maarssen of bij jullie thuis in Nieuwegein.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.