Mediator Gorinchem

Mediators in Gorinchem

Gevestigd in het centrale Utrecht staan wij graag klaar voor koppels die van plan zijn te scheiden en centraal in Nederland wonen. Zo zijn wij ook werkzaam als mediators in Gorinchem en omgeving. Onze scheidingsmediators Michelle van Bommel en Evelien van Elst regelen jullie scheiding van A tot Z

De experts in scheidingsmediation

Er komt veel op je af wanneer je besluit te scheiden. Zo moeten jullie rekening houden met de beslissingen die jullie moeten nemen. Als experts in scheidingsmediation besteden wij veel aandacht aan de praktische en de financiële zaken die bij een scheiding komen kijken. Hebben jullie samen kinderen?  We zorgen ervoor dat we gezamenlijk compromissen kunnen sluiten. We hechten veel waarde aan de emotionele kant van een scheiding. 

Mediator Gorinchem kosten

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek zullen we jullie wensen en zorgen bespreken. Jullie ontvangen dan ook meer informatie over de kosten van een mediator in Gorinchem. Afhankelijk van het aantal gesprekken dat nodig is spreken wij een vaste prijs af. Ons uurtarief bedraagt €150,00 per uur exclusief 21% BTW. Doorgaans worden deze kosten gedeeld door de twee partijen. 

Mediator of advocaat

Wij begeleiden jaarlijks een hoop stellen die uit elkaar willen gaan. Jullie kunnen je wellicht afvragen wat handiger is in jullie situatie, een mediator of een advocaat. Kies je voor een advocaat dan moet je er rekening mee houden dat een advocaat maar één partij kan vertegenwoordigen. Dat houdt in dat alle communicatie met elkaar ook verloopt via een advocaat. Een mediator is er voor jullie beide. Wij luisteren naar beide partijen en hebben oog voor het belang van beide partijen. Daar waar een rechtszaak met een advocaat in de meeste gevallen een verliezende partij oplevert gaan wij als mediators voor een win-win situatie

Mediation Gorinchem

Mediation in Gorinchem bij Scheiden in Utrecht betekent dat wij een luisterend oor bieden. We zijn onpartijdig en staan klaar voor jullie allebei. We begeleiden jullie in het vinden van een juiste oplossing die voor jullie allebei goed voelt. Jullie kunnen bij ons nog dezelfde week terecht voor een eerste gratis vrijblijvende kennismaking. Dat kan op het kantoor van De Hypotheekshop in Gorinchem of bij u thuis. 

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.