Scheiden Gorinchem

Scheiden Gorinchem

Als je eenmaal het besluit hebt genomen om te gaan scheiden in Gorinchem en omgeving, dan heb je allerlei vragen. Hoe gaan we het regelen voor de kinderen als we eenmaal gescheiden zijn? Wie blijft in de woning en wie zoekt andere woonruimte? Of is het toch beter om onze woning te verkopen? Kortom welke zaken moeten we samen regelen.

Scheidingsmediator in Gorinchem

Op zoek naar een scheidingsmediator in Gorinchem en omgeving? Dan zijn jullie dan aan het juiste adres. Als scheidingsmediator begeleiden wij jullie door het hele proces en regelen we de volledige scheiding in Gorinchem en omgeving van begin tot het eind. We nemen jullie stap voor stap mee in alle zaken, die bij een scheiding aan bod komen en we zorgen voor rust en overzicht.  We zorgen voor het convenant (overeenkomst), we stellen het ouderschapsplan op en zorgen voor het indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank. Kortom, wij regelen alles van A tot Z en de cliënten staan bij ons voorop!

Scheiden is maatwerk

Iedere scheiding is bij ons maatwerk en dat maakt ons kantoor uniek.

We vinden het belangrijk om goed naar jullie zorgen en wensen te luisteren en als ervaren mediators in Gorinchem en omgeving zorgen we ervoor dat jullie de scheiding op een gelijkwaardige manier regelen. Wij zijn ook werkzaam als mediator in Culemborg en mediator Nieuwegein. Of voor een scheiding in Vleuten en omgeving.

Dit betekent dat we jullie persoonlijk begeleiden en helpen met vragen tijdens, maar ook zelfs na het scheidingsproces. Kortom, niets is ons te veel!

Hypotheekshop Gorinchem

Ons kantoor in Gorinchem is gevestigd bij de Hypotheekshop aan de Havendijk 2 in Gorinchem. Indien jullie daar behoefte aan hebben is het mogelijk alle zaken omtrent jullie hypotheek en scheiding in Gorinchem onder één dak te regelen. Vaak is er namelijk veel meer mogelijk dan gedacht. Op deze manier zorgen we ervoor dat de afspraken die jullie maken ook worden goedgekeurd door de bank en dat dit het verkrijgen van een hypotheek niet in de weg staat. Maar ook als jullie een huurwoning hebben, kijken we met jullie mee naar de bepalingen in het bestaande huurcontract.

Door de samenwerking met de adviseurs van de Hypotheekshop Gorinchem, kunnen we jullie snel inzicht bieden in de financiële situatie na de scheiding. Op deze manier lopen jullie achteraf niet tegen het probleem aan dat de hypotheek voor de overname van de woning of voor de aankoop van een nieuwe woning niet rond komt.

Financiële duidelijkheid

Samen met jullie en de financieel adviseurs van de Hypotheekshop Gorinchem brengen we alle financiën in kaart, zodat jullie een goed overzicht krijgen van jullie bezittingen en schulden. Daarnaast brengen we jullie inkomens na de scheiding in kaart en kijken we naar de alimentatiemogelijkheden. Kortom, na de scheiding weten jullie exact waar je aan toe bent. Dus ook wanneer jullie scheiden met een koopwoning. Wij kunnen je ook advies geven om een woning te vinden na een scheiding.

Kinderen

Uiteraard besteden we ook de nodige tijd aan jullie kinderen. Ouders weten namelijk het beste wat fijn is voor de kinderen en daarom bepalen jullie en niet wij hoe je de zorg voor de kinderen samen wilt regelen na de scheiding. Wij stellen het ouderschapsplan dan ook volledig in overleg met jullie op en uiteraard is de kinderalimentatie hier ook een belangrijk onderdeel van. Na afloop ligt er een toekomstbestendig ouderschapsplan voor jullie op tafel.

scheiden-kinderen

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Een scheidingstraject start bij ons altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Gorinchem. Jullie kunnen ook voor een second opinion op jullie scheiding bij ons terecht. Tijdens deze kennismaking leggen we de spelregels van scheidingsmediation in Gorinchem en omgeving uit en bespreken we jullie zorgen en wensen. Uiteraard hebben jullie tijdens dit gesprek ook alle gelegenheid om de vragen waarmee jullie zitten op tafel te leggen. Komen jullie liever bij ons op kantoor in Culemborg? Dan mag dat uiteraard ook. Wij regelen jullie scheiding ook graag nabij Nieuwegein. Ook zijn wij werkzaam als: 

Scheiden-gorinchem

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.