Mediator Utrecht

Mediator Utrecht

Hebben jullie besloten te scheiden en zijn jullie op zoek naar een mediator? Scheiden in Utrecht is de scheidingspraktijk van Evelien van Elst en Michelle van Bommel. Wij zijn scheidings mediators in Utrecht en omgeving. Zo zijn we bijvoorbeeld ook werkzaam als mediators in Culemborg en mediators in Nieuwegein. Jullie scheiding wordt door ons geregeld van A tot Z. Vanaf de eerste, gratis en vrijblijvende kennismaking, tot het indienen van de scheiding bij de rechtbank en de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Scheidingsmediation

Als jullie gaan scheiden komt er veel op je af. Er moeten allerlei beslissingen worden genomen. De mediator in Utrecht en omgeving helpt jullie hierbij. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van stellen die willen scheiden. We hebben veel aandacht voor de praktische en financiële zaken die bij een scheiding komen kijken. We praten uitgebreid met jullie over de kinderen en hebben uiteraard ook oog voor de emotionele kant van de scheiding.

Mediationgesprekken

Als mediators Utrecht bieden wij een luisterend oor. Wij luisteren we naar al jullie standpunten en belangen. Wij zijn onpartijdig en zijn er voor jullie allebei. Mediators Utrecht begeleiden jullie in het vinden van de juiste oplossing, voor jullie scheiding die voor jullie allebei goed voelt. We zorgen ervoor dat jullie het overzicht behouden (of terugkrijgen) en nemen jullie stap voor stap mee. Wij begeleiden jullie op een professionele en toegankelijke manier.

Op deze manier ontstaat er een win-win situatie voor jullie allebei.

Mediator of advocaat

Mediaton bij scheiding heeft veel voordelen ten opzichte van een advocaat bij scheiding. De mediator scheidingen luistert écht naar beide partijen, hoort alle standpunten aan en heeft oog voor het belang van jullie allebei. Daarnaast is een traject bij de scheidingsmediator sneller en goedkoper dan een traject via de advocaat. En daar waar een rechtszaak uiteindelijk altijd een verliezende partij oplevert, gaat mediation uit van een win-win situatie voor alle partijen. Ontdek ook mediation in Woerden.

Mediator Utrecht

Jullie hebben de beslissing genomen om te scheiden. Als mediators Utrecht snappen we dat het voor jullie belangrijk is snel een afspraak met een mediator scheidingen te kunnen maken. Bij ons kunnen jullie eigenlijk altijd dezelfde week nog terecht voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking, ook wanneer jullie een mediator in IJsselstein zoeken.  Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en zorgen, er is gelegenheid vragen te stellen en de kosten worden besproken. In grote lijnen bespreken we ook jullie woonsituatie tijdens en na de scheiding, de financiën en is er aandacht voor de kinderen. Deze afspraak vindt plaats bij ons op kantoor in De Meern, of als jullie dat liever hebben, bij jullie thuis.

Vrijblijvende afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle van Bommel en Evelien van Elst 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.